Restaurant Chocolat x Hotel Keyser
Culinaire Topkwaliteit bij Hotel Keyser Breda!
Luxe ontmoet comfort deze winter, wanneer Restaurant Chocolat, een van de meest geprezen restaurants van de stad, tijdelijk haar deuren opent in Hotel Keyser Breda. Van 20 december 2024 tot en met 31 maart 2025 zullen gasten van zowel het hotel als de stad kunnen genieten van een verfijnde culinaire ervaring in een unieke setting. Deze tijdelijke pop-up markeert een bijzondere samenwerking tussen Hotel Keyser en Chocolat.
In het pop-up restaurant, gevestigd in het hart van Hotel Keyser, zal Chocolat een exclusieve menukaart aanbieden met gastronomische gerechten, gecombineerd met een zorgvuldig geselecteerde wijnkaart. Dit tijdelijke restaurant zal zes dagen per week geopend zijn, met uitzondering van de zondagen.
Restaurant Keyser!
Tot aan de opening van Restaurant Chocolat komt u aan tafel om te genieten van Chef André zijn verrassende creaties. U treft ze net zo goed aan in een snelle lunch als in een 3-gangen menu of exclusief diner. Ieder seizoen kunt u weer nieuwe, (h)eerlijke smaken ontdekken. Groene (biologische, duurzame) producten worden in verschillende (vegetarische) gerechten verwerkt. Onze specialiteitenkaart is een feest voor de foodies en het ontbijtbuffet een Bourgondisch begin van de dag.
Neem alvast een kijkje op onze menukaart